(Bestel)bus inkoop

Vandaag nog een eerlijke prijs voor uw oude (Bestel)bus

U kunt bij Wageninkoop terecht voor de verkoop van uw auto, maar ook voor de verkoop van uw (bestel)bus of bedrijfswagen. Heeft uw oude (bestel)bus schade of bent u aan een nieuwe bus toe? Door telefonisch of via de website contact op te nemen kunt u uw (bestel)bus eenvoudig verkopen. Wageninkoop heeft een gratis ophaal service waardoor u geen extra kosten heeft. Onze experts staan voor u klaar bij de waardebepaling van de bus.

  • Gratis ophaalservice
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel uitbetaald
  • Eerlijke prijs
Geld voor oude auto 2
Heeft uw (bestel)bus schade opgelopen of is deze defect geraakt? Wij kopen uw (bestel)bus graag op. Ook auto’s en motoren kunt u aan ons verkopen.

Wij kopen uw oude (bestel)bus graag op

 

Heeft u een kapotte bus en kunt u er door de schade niet meer in rijden? Wageninkoop komt de bus op ieder gewenst moment ophalen. Bij Wageninkoop kunt u met elk merk en model terecht en maakt de ernst van de schade niet uit. U kunt de restwaarde van uw auto opvragen door telefonisch of via de website contact op te nemen. U ontvangt direct het vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag ter plekke contant of via de bank.

15+Jaar Ervaring
5Experts
75+Busjes Ingekocht
Geld voor oude auto

Direct geld, ook busjes met schade

Wageninkoop is expert in de inkoop van auto’s, sloopauto’s, schadeauto’s en (bestel)bussen. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereiken. Daarnaast kunt u via de website een afspraak maken om teruggebeld te worden. Wij komen uw oude (bestel)bus ophalen op ieder gewenst moment. Daarnaast ontvangt u direct het vrijwaringsbewijs en betalen wij de echte waarde van uw bus. Bij Wageninkoop wordt het bedrag direct uitbetaald contant of via de bank.

Onze Klanten Zijn Tevreden

Ervaringen Van Klanten Die U Voor Zijn Gegaan

Blij dat er toch nog een bedrijf was die mijn oude auto wel overnemen voor een redelijk bedrag. Ik was al meerdere bedrijven bij langs geweest en hier werd ik gelijk goed geholpen en kreeg ik een faire prijs voor mijn auto die toch echt wel ten einde was. Zeker een aanrader.
Dennis Molenaar
Dennis Molenaar
Mijn zus had eerder al haar auto verkocht aan wageninkoop en adviseerde mij dat ook te doen. Ik nam contact op en bij het al gauw teruggebeld of men kon komen kijken naar mijn auto. Na overleg kregen we gelijk een goed bod waardoor het hele proces niet langer dan een paar dagen heeft geduurd.
Irene de Jong
Irene de Jong