Schade Auto Inkoop

Vandaag Nog Een Eerlijke Prijs Voor Je Schadeuto

Heeft u een auto met schade en wilt u deze graag verkopen? Neem contact op met Wageninkoop om uw schadeauto eenvoudig en snel te verkopen. Kunt u de schadeauto niet komen brengen? Geen probleem! Wij komen de auto snel en gratis ophalen waar u maar wilt. U kunt 24/7 telefonisch contact met ons opnemen of op onze website het contactformulier invullen zodat we u terug kunnen bellen.

  • Gratis ophaalservice
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel uitbetaald
  • Eerlijke prijs
Geld voor oude auto 2
Heeft uw auto schade opgelopen of is deze defect geraakt? Wij kopen uw schade auto graag op. Ook (bestel)bussen en motoren kunt u aan ons verkopen.

Wij kopen uw auto (met of zonder schade)

 

Wilt u uw kapotte auto verkopen en kunt u er door de schade niet meer in rijden? Wageninkoop komt de auto ophalen op afspraak. Daarnaast maakt het merk, model of de ernst van de schade niet uit. Onze experts zitten voor u klaar en helpen u graag bij de waardebepaling van de auto. U kunt de restwaarde van uw auto opvragen door telefonisch of via de website contact op te nemen.

15+Jaar Ervaring
5Experts
750+Auto's Ingekocht
Geld voor oude auto

Expert in inkoop van schade auto’s

Wageninkoop is dé auto inkoop expert in Nederland. U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. U ontvangt direct het vrijwaringsbewijs en wij betalen de echte waarde van uw auto. Bij Wageninkoop wordt het bedrag direct uitbetaald, contant of via de bank, de keuze is aan u! Ook is onze ophaaldienst geheel gratis, waardoor er geen extra kosten bijkomen.

Onze Klanten Zijn Tevreden

Ervaringen Van Klanten Die U Voor Zijn Gegaan

Blij dat er toch nog een bedrijf was die mijn oude auto wel overnemen voor een redelijk bedrag. Ik was al meerdere bedrijven bij langs geweest en hier werd ik gelijk goed geholpen en kreeg ik een faire prijs voor mijn auto die toch echt wel ten einde was. Zeker een aanrader.
Dennis Molenaar
Dennis Molenaar
Mijn zus had eerder al haar auto verkocht aan wageninkoop en adviseerde mij dat ook te doen. Ik nam contact op en bij het al gauw teruggebeld of men kon komen kijken naar mijn auto. Na overleg kregen we gelijk een goed bod waardoor het hele proces niet langer dan een paar dagen heeft geduurd.
Irene de Jong
Irene de Jong