Sloop Auto Inkoop

Vandaag Nog Een Eerlijke Prijs Voor Je Sloopauto

Het is belangrijk dat een auto rijdt en geen mankementen heeft. Heeft u een sloopauto waar u kosten aan maakt en wilt u hiervan af? Dan bent u bij Wageninkoop op het juiste adres. Door telefonisch of via de website contact op te nemen, kunt u een afspraak maken om de sloopauto op te laten halen. Wij komen de auto gratis ophalen en betalen u ook nog eens ter plekke. Vooraf spreken we een prijs met u af die we bij het ophalen betalen.

  • Gratis ophaalservice
  • 24/7 bereikbaar
  • Snel uitbetaald
  • Eerlijke prijs
Geld voor oude auto 2
Heeft uw auto schade opgelopen of is deze defect geraakt? Wij kopen uw auto graag op. Ook (bestel)bussen en motoren kunt u aan ons verkopen.

Handige ophaalservice voor sloopauto’s

 

Bij een sloopauto zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde van de auto. De onderdelen kunnen echter nog wel gebruikt worden voor andere auto’s. Door onze gratis ophaalservice besparen wij u de moeite om uw auto zelf naar de sloop te brengen. U kunt telefonisch of via onze website contact opnemen om een afspraak te maken. Onze experts helpen u bij de waardebepaling en u heeft zelf de keuze om contant of via de bank betaald te worden.

15+Jaar Ervaring
5Experts
750+Auto's Ingekocht
Geld voor oude auto

Direct geld voor uw oude sloopauto

Wageninkoop is de auto inkoop expert in Nederland. Bij ons kunt u 24/7 terecht om uw sloopauto te verkopen. Sloopauto’s brengen alleen maar kosten met zich mee, daarom biedt Wageninkoop een gratis ophaalservice. Maak telefonisch of via de website een afspraak om uw sloopauto op te laten halen, en ontvang direct geld voor uw oude auto. U kunt zelf kiezen om contant of via de bank uitbetaald te worden.

Onze Klanten Zijn Tevreden

Ervaringen Van Klanten Die U Voor Zijn Gegaan

Blij dat er toch nog een bedrijf was die mijn oude auto wel overnemen voor een redelijk bedrag. Ik was al meerdere bedrijven bij langs geweest en hier werd ik gelijk goed geholpen en kreeg ik een faire prijs voor mijn auto die toch echt wel ten einde was. Zeker een aanrader.
Dennis Molenaar
Dennis Molenaar
Mijn zus had eerder al haar auto verkocht aan wageninkoop en adviseerde mij dat ook te doen. Ik nam contact op en bij het al gauw teruggebeld of men kon komen kijken naar mijn auto. Na overleg kregen we gelijk een goed bod waardoor het hele proces niet langer dan een paar dagen heeft geduurd.
Irene de Jong
Irene de Jong